trafficnews.bgНина Попова,  която преди два дни беше намерена простреляна на

...
trafficnews.bgНина Попова,  която преди два дни беше намерена простреляна на
Коментари Харесай

Погребват разстреляната Нина в пловдивско село

trafficnews.bg

Нина Попова,  която преди два дни беше открита простреляна на Пампорово, ще бъде заровена в петък. Близките й ще си вземат последно довиждане с нея в пловдивското село Граф Игнатиево, научи  TrafficNews.bg

Съседите на 41-годишната жена към момента са в потрес от случилото си. Те отхвърлиха да разясняват пред кореспонденти случката от съпричастност към почерненото семейство. Вратите на входната врата за блока бе затворена и никой с изключение на живущите не се допускаха в постройката. „ Това е голяма покруса. С право хората са изхвърлили нещата на Антон ”, разяснява съседка.

Както  TrafficNews.bg  съобщи, персоналните движимости на рок музиканта Антон Бояджийски бяха изхвърлени през терасата на жилището, в който е живеел с Нина. Братът на разстреляната жена в изблик на гняв метнал кашон с облекла на открито, чупейки с стъклото на прозореца, предава Трафик Нюз.

Профилът на рок музиканта към момента е деен. 

„ Остави едно 19-годишно момиче без майчица ”;

„ Познавахме ли Тони добре? Аз не мога да проумея по какъв начин е допустимо! Според мен той не е кадърен на такова нещо! Бог да ги елементарни и двамата! Много тъпо... ”;

„ Жалко за погубените животи! ”;

Това са единствените мнения, оставени в профила му след нещастието.

Близките на Нина Попова, смениха фотосите в профилите си с траурни ленти.

Както  TrafficNews.bg  съобщи,  Антон и Николина бяха открити простреляни  в автомобил в Пампорово. Основната версия е, че Бояджийски е прострелял приятелката си Николина Попова с три патрона, а по-късно се е самоубил. Предполага се, че дамата е станала жертва на ликвидиране от ревнивост.

Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР